Workshops

-: Jan, 2020 / admin

Privacy in Digital Age II

Siguria kibernetike vazhdon të përballet me probleme të shumta, sfida të cilat konkretisht po prekin direkt institucionet, individët e sidomos sistemet bankare. Madje, rektori i UBT-së, prof.dr ...
-: Nov, 2019 / admin

Challenges in Cyberspace II

Nën organizimin e Cyber Security and Privacy dhe UBT, është mbajtur konferenca shkencore  “Challenges in Cyberspace II”, ku ekspertët kanë trajtuar çështje lidhur me kuptimin e hapësirës ...
-: Apr, 2019 / admin

Black Hat 2.0 Tirana

Ne kuadër te aktivitete te CSP-se, me  25 Prill 2019 është organizuar Workshopin&Trajnimin Black Hat 2.0 Tirana me moton “ Behu pjesë e zgjidhjes” i cili u  mbajt  ne Tirana Internation ...
-: Mar, 2019 / admin

Black Hat 1.0 Prishtina

Ne kuadër te aktivitete te CSP-se, me  28 Mars 2019 është organizuar Workshopin&Trajnimin Black Hat 1.0 Prishtina me moton “ Behu pjesë e zgjidhjes” i cili u  mbajt  ne Orion Conferenc Center ...
-: Nov, 2018 / admin

Ngacmimi online, sfidë për njerëzimin në epokën digjitale

Tash e disa vite, ngacmimet online kanë ndikuar në prishjen e rehatisë dhe sigurisë personale të njerëzve, dhe në veçanti, të vajzave e grave. Ngacmimet që vijnë veçanërisht nga rrjetet sociale ...
-: Nov, 2018 / admin

Identifikimi, Reagimi dhe Raportimi i ngacmimit online

Ngacmimi online, sfidë për njerëzimin në epokën digjitale   Tash e disa vite, ngacmimet online kanë ndikuar në prishjen e rehatisë dhe sigurisë personale të njerëzve, dhe në veçanti, të ...
-: Oct, 2018 / admin

Challenges in Cyberspace

Në kuadër të konferencës për siguri kibernetike dhe privatësi, “Sfidat në hapësirën kibernetike”, që është organizuar për nder të Muajit Ndërkombëtar të Sigurisë Kibernetike, UBT në bashkëpunim ...
-: Feb, 2017 / admin

Dita ndërkombëtare për internet më të sigurt shënohet edhe në Kosovë

Me rastin e Ditës ndërkombëtare për internet më të sigurt, UBT, Komuniteti për Siguri kibernetike dhe DARDS, organizojnë konferencën më titull “Safe Internet Day- Kosova”, që do të mbahet të ...