Blogu

Pezullohet nga shkolla Hakeri 18 vjeçar

Në Defcon 2019 në vazhdim, 18-vjeçari Bill Demirkapi paraqiti gjetjet e tij pas tre vjet studimesh në lidhje me një softuer të vendosur në shkollën e tij. Ai zbuloi se një e metë e sigurisë në program mund të lejojë një haker të arrijë të hyjë në regjistrime të 5 milion studentëve. Ai gjeti dobësi […]

Dita Ndërkombëtare e Mbrojtjes së Privatësisë

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Mbrojtjes së të Dhënave Personale, njohur si Dita Ndërkombëtare e Privatësisë, UBT në bashkëpunim me Cyber Security and Privacy kanë organizuar trajnimin që ka të bëj me mbrojtjen e të dhënave personale, shkeljen e privatësisë, si dhe masat që duhet të merren në rast se keqpërdorohen të […]