-: May 15, 2020 / admin

Anketimi lidhur se nese kemi qenë të hakuar ndonjë herë

Ne anketim e bërë në fanpage tonë në Facebook, Cyber Security and Privacy, ku kanë marrur pjesë 485 të anketuar.
Duke pyetur se nese kanë qenë të hakuar apo në njeren nga pytjetët ,pjesa dërmuese e tyre, ka qen viktima te hakimit. Profilet ne rrjetet sociale dhe adresat elektronike kanë qen caku kryesor i hakëreve!

 

Posted in: Researchers