-: Mar 16, 2020 / admin

Lajmi i Raportuar – FAKE

Lajmi i Raportuar – FAKE
Skulptura e njohur si “Fallen Eangel” e artistit Sun Yuan and Peng Yu, qe daton nga qershori I vitit 2015. Dhe ka qen një foto qe ne rrjetet sociale, ne vitit 2016 është shpërndarë si e” VERTET”.
Na rikthehet ne Kohen e Coronavirusit!

Read more: https://metro.co.uk/2015/07/23/this-fallen-angel-sculpture-is-a-little-too-realistic-5309634/?ito=cbshare
| Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/

Posted in: FakeNews