Black Hat 2.0 Tirana

Ne kuadër te aktivitete te CSP-se, me  25 Prill 2019 është organizuar Workshopin&Trajnimin Black Hat 2.0 Tirana me moton “ Behu pjesë e zgjidhjes” i cili u  mbajt  ne Tirana Internation Hotel. Objektivat e këtij eventi ishin qe hakeret, ekspertet e sigurisë kibernetike etje, te ndajnë njohurit e tyre. Si dhe te ofrohen dhe orientohen … Continue reading Black Hat 2.0 Tirana