-: Apr 15, 2019 / admin

Black Hat 2.0 Tirana

Ne kuadër te aktivitete te CSP-se, me  25 Prill 2019 është organizuar Workshopin&Trajnimin Black Hat 2.0 Tirana me moton “ Behu pjesë e zgjidhjes” i cili u  mbajt  ne Tirana Internation Hotel. Objektivat e këtij eventi ishin qe hakeret, ekspertet e sigurisë kibernetike etje, te ndajnë njohurit e tyre. Si dhe te ofrohen dhe orientohen talentet e kësaj fushe qe te kontribuojnë ne sigurinë kibernetike si ethical hakere.

Ne këtë workshop&trajnim kishim  shume përfaqësues te njohur mbi fushën kibernetike vendor dhe te huaj ku u trajtuan  shume tema nga fusha kibernetike si :

– Black Hat techniques ( Icloud hacking, Snap intrusions, SQL injections etc)

– Bug Bounty Programs

– Pen-testing

– Responsible Disclosure

– Offensive Cybersecurity

Posted in: Workshops