-: Jan 29, 2019 / admin

Dita Ndërkombëtare e Mbrojtjes së Privatësisë

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Mbrojtjes së të Dhënave Personale, njohur si Dita Ndërkombëtare e Privatësisë, UBT në bashkëpunim me Cyber Security and Privacy kanë organizuar trajnimin që ka të bëj me mbrojtjen e të dhënave personale, shkeljen e privatësisë, si dhe masat që duhet të merren në rast se keqpërdorohen të dhënat personale.

Gjithashtu, pjesëmarrësit u  njihen me të drejtat për privatësi bazuar në Rregulloren e përgjithshme për mbrojtjen e të dhënave (GDPR).

Posted in: Blog