Privacy

-: Mar, 2019 / admin

Pse Google është dënuar dhe nga kush ?

Google është dënuar 50 Milion Euro nga CNIL ( Autoriteti Francez për Mbrojtjen e te Dhënave Personale). Google është dënuar për shkak te shkelje te GDPR. Për mungesa se transparencës dhe mungese ...
-: Mar, 2019 / admin

Anonymity vs Fake Profiles

Anonymity vs Fake Profiles Një nder pyetjet me te shpeshta qe hasim ne rrjetet sociale është Pse lejohen Fake Profiles? Fake Profiles apo profilet e rrejshme ne rrjetet sociale duhet shikuar si ...