GDPR

-: Mar, 2019 / admin

Pse Google është dënuar dhe nga kush ?

Google është dënuar 50 Milion Euro nga CNIL ( Autoriteti Francez për Mbrojtjen e te Dhënave Personale). Google është dënuar për shkak te shkelje te GDPR. Për mungesa se transparencës dhe mungese ...
-: Mar, 2019 / admin

One Stop Shop

Çdo here qe e dëgjoj One Stop Shop, me kujtohet udhëtimi me vëllain tim. Ishte viti 2000 duke udhëtuar me veture,  një dite me shi, dhe ne radion dëgjonim reklamat e ndryshme, ajo qe na beri ne ...
-: Mar, 2019 / admin

EU Cybersecurity Act

Unifikimi dhe avancimi I standardeve ne EU dhe ne fushën e sigurisë kibernetike është një synim i cili tanimë ka bazën e saj ligjore. Se shpejti mund te kemi Agjencinë për Sigurinë kibernetike ne ...
-: Mar, 2019 / admin

Anonymity vs Fake Profiles

Anonymity vs Fake Profiles Një nder pyetjet me te shpeshta qe hasim ne rrjetet sociale është Pse lejohen Fake Profiles? Fake Profiles apo profilet e rrejshme ne rrjetet sociale duhet shikuar si ...
-: Mar, 2019 / admin

Çka është GDPR?

General Data Protection Regulation e njohur me akronimin -GDPR është Rregullore e Përgjithshme për Mbrojtjen e të Dhënave t e personave fizikë dhe për lëvizjen e lirë të këtyre të dhënave brenda ...