CyberSecurity and Privacy

-: Mar, 2019 / admin

One Stop Shop

Çdo here qe e dëgjoj One Stop Shop, me kujtohet udhëtimi me vëllain tim. Ishte viti 2000 duke udhëtuar me veture,  një dite me shi, dhe ne radion dëgjonim reklamat e ndryshme, ajo qe na beri ne ...