Blog

-: Mar, 2019 / admin

Çka është GDPR?

General Data Protection Regulation e njohur me akronimin -GDPR është Rregullore e Përgjithshme për Mbrojtjen e të Dhënave t e personave fizikë dhe për lëvizjen e lirë të këtyre të dhënave brenda ...
-: Mar, 2019 / admin

Këshilla rreth fjalekalimeve

Asnjëherë mos e jepni fjalëkalimin tuaj.Asnjëherë mos ia jepni fjalkalimin miqve,familjareve,etj. Një person qe mund te kete fjalëkalimin tuaj , ndoshta edhe aksidentalisht, mund ta kalojë ...